Оформити безкоштовний доступ до Microsoft 365 на 30 днів
Необов’язкове поле
Оформити безкоштовний доступ до Microsoft 365 на 30 днів
Необов’язкове поле
Економічне обґрунтування вибору Office 365 для малого бізнесу
Перед кожним власником бізнесу стають питання: яке програмне забезпечення купувати? Скільки? Хто його буде адмініструвати? Які на цій підуть витрати? І це лише верхівка айсберга.
Коли компанія маленька, наприклад, до 10 співробітників, це одні потреби в інструментах. Але компанії мають властивість зростати. І ви, як власник або ІТ-директор, не можете спрогнозувати темп зростання і масштаби. Продумати ідеальну ІТ-екосистему в самому початку - неможливо. Єдине, що ви можете закласти - це гнучкість. Гнучкість у зміні кількості кінцевих точок, в сервісах, в функціоналі, в рівнях доступу. Всі ці параметри безпосередньо впливають на ваші витрати і доходи. Чому?


1. Продуктивність та ефективність ваших співробітників. Зараз робота без хмарних сховищ, без колаборації додатків просто неможлива. Ви тільки уявіть, що обмінюватися файлами вам необхідно за допомогою флеш-карти. Скільки грошей ви втратите на механічну роботу співробітників? О365 вирішує ці питання миттєво: одночасна робота над файлами, зберігання файлів в хмарі, контроль доступів і необхідна інформація під рукою, де б ви не знаходилися для швидкого прийняття рішень, заснованих на аналізі даних.

2. Гнучкість в фінансах. Користуючись сервісами О365 ви можете контролювати свої витрати. Використовуючи модель підписки, ви щомісяця регулюєте свої витрати в залежності від споживання. У разі зменшення штату - просто відключаєте непотрібні підписки. Це стосується і інших сервісів, що входять в пакет Оffice 365: ви платите тільки за те, що споживаєте.

3. Безпека. Дані та інформація - найцінніший ресурс. Сервіси Оffice 365 дозволяють налаштовувати рівні доступу користувачів до файлів, розподіляти ролі та права, вести лог дій. Не має значення, де ваші співробітники: в офісі поруч з вами або ж працюють віддалено, служби безпеки Оffice 365 зможуть виявити нетипову активність з даними і попередити витік інформації. Кібербезпека - один із пріоритетних напрямків розвитку корпорації Майкрософт

Як визначити в цифрах свою вигоду від використання сервісів Microsoft?
Порахуйте свої капітальні витрати на самому початку. Сюди будуть входити всі елементи ІТ-інфраструктури: персональне обладнання для співробітників, сервера, програмне забезпечення. На чомусь ви не зможете заощадити, наприклад, на персональному обладнанні. Але це теж тільки на перший погляд. Технології Remote Desktop Service - новий етап в роботі за віртуальними робочими столами, який може надати вам необхідні потужності без сильного заліза.


Сервера: на проектування, замовлення, покупку і установку ви витратите десятки тисяч доларів. Розгортання віртуальних машин в хмарі - питання декількох днів і десятків доларів.
Безсумнівно вам необхідно програмне забезпечення для роботи з текстом, графікою, масивами даних тощо. Ви можете відразу закупити всі ліцензії. А можна поступово додавати підписки, і користуватися тим, що необхідно.

Починаючи використовувати в своїй роботі сервіси Microsoft Office 365, ви дозволяєте собі уникнути капітальних витрат на дороге устаткування і його адміністрування. Використання хмарних сервісів дасть вам економічну свободу змінювати ІТ-інфраструктуру без значних фінансових витрат: зміна конфігурації сервера або офісних служб (Exchange, SharePoint і ін.) дійсно може обійтися в кілька десятків доларів.
Оформити безкоштовний доступ до Microsoft 365 на 30 днів
Оформити безкоштовний доступ до Microsoft 365 на 30 днів
Адреса
02099, Київ, вул. Бориспільська,11А, оф.219
У вас залишились питання?
Заповніть форму і ми відповімо!
E-mail
info@simpla.com.ua
ТОВ "Сімпла"