Оформити безкоштовний доступ до Microsoft 365 на 30 днів
Необов’язкове поле
Оформити безкоштовний доступ до Microsoft 365 на 30 днів
Необов’язкове поле
Баланс роботи та особистого життя за допомогою Microsoft MyAnalytics
Ви виконуєте стільки завдань, чи ефективно? Скільки часу ви проводите в Microsoft Outlook? Скільки листів ви відправили за день? Ви врахували час, протягом якого ви відповідали колегам в Microsoft Teams або Skype? Ви врахували час, присвячений дзвінкам і конференціям? Як часто виникають такі питання в кінці робочого дня або тижня? Ніщо краще цифр і діаграм не продемонструє розподіл робочих ресурсів. Але не будете ж ви записувати свої дії.


Сервіс від Microsoft, MyAnalytics, дозволить побачити, на що йде найбільша кількість часу і ресурсів. Знаючи це, ви зможете інакше поглянути на свою продуктивність. Крім того, MyAnalytics дозволяє оцінити час роботи над одним завданням. Це не тільки загальний час, але і час фокусування.

Штучний інтелект оцінює найважчі завдання, дає рекомендації, як не змішувати особисте спілкування і робоче (адже часто ми відповідаємо на листи в неробочий час) і чи варто звернути увагу на вміння фокусуватися. Сервіс надає аналітику часу, приділену відповідям на електронну пошту, комунікації в Teams, Skype, роботі над файлами в OneDrive, спілкуванню в соціальних мережах та інше.

3. Компанії, що використовують неліцензійне ПЗ, можуть понести кримінальну відповідальність за порушення авторських прав, до яких входить використання ПЗ. Прикладом цього може бути судовий процес між Microsoft та ПАО «Житомиргаз». Остання використовувала в своїй роботі не ліцензійне ПЗ і в результаті винна Microsoft майже 300 тис.грн лише за 14 зафіксованих випадків використання неліцензійного ПЗ.
Використовуючи неліцензійне ПЗ, ви ніколи не зможете підняти роботу своєї компанії на рівень високої продуктивності, бо неліцензійне ПЗ має урізані можливості. Не працюючи продуктивно, ви витрачаєте гроші. Ліцензійне ПЗ – це набагато дешевше.
Маючи звіт перед очима, ви зможете зробити висновки і розподілити ресурси більш ефективно. Через інтуїтивно зрозумілі дашборди ви зможете побачити свою діяльність в годинах і хвилинах, відкрити для себе нове, те, на що раніше не звертали увагу і більше часу приділити важливому.

MyAnalytics не передає ваші дані третім особам. Ваші відомості можете бачити тільки ви (не ваш керівник і не системний адміністратор). MyAnalytics надає персоналізовану панель з щотижневим дайджестом. Якщо ви навмисно не ділитеся результатами, ваші дані не доступні будь-кому в організації або поза нею.

MyAnalytics:
  • Новий компонент плану Office 365
  • Інсайти на основі аналітики штучного інтелекту для формування звичок і збільшення продуктивності
  • Деталізований дашборд з розподілом часу на листування, зустрічі, активності
  • Допомога в пріоретизації завдань і керуванні часом
  • Не містить механізму або параметра, що дозволяє будь-кому, крім користувача, отримувати доступ до персоналізованої інформації

Отримуйте більше від робочого процесу і вдосконалюйте свої навички з передовими технологіями. Підключити MyAnalytics ви можете маючи підписку Microsoft 365.
Оформити безкоштовний доступ до Microsoft 365 на 30 днів
Оформити безкоштовний доступ до Microsoft 365 на 30 днів
Адреса
02099, Київ, вул. Бориспільська,11А, оф.219
У вас залишились питання?
Заповніть форму і ми відповімо!
E-mail
info@simpla.com.ua
ТОВ "Сімпла"