Оформити безкоштовний доступ до Microsoft 365 на 30 днів
Необов’язкове поле
Оформити безкоштовний доступ до Microsoft 365 на 30 днів
Необов’язкове поле
Безпека бізнесу при використанні Оffice 365

Є уявлення, що Microsoft Оffice 365 це Word та Excel. Чи це дійсно так? Однозначно ні. Один з класичних пакетів Оffice 365 (раніше Оffice 365 Business Premium тепер Microsoft 365 Business Standard) це набір сервісів: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote (також доступ до Publisher), OneDrive (1 ТБ), Booking та Teams. Звичайно, в більш розширених пакетах ви маєте ще більше сервісів.

І зокрема, це сервіси, що відповідають за безпеку вашої ІТ інфраструктури. Як це реалізовано?

1. Вбудований сервіс Exchange Online Protection для захисту електронної пошти від спаму, зловмисних програм та відомих загроз. Не треба нехтувати людським фактором, коли співробітники відкривають листи з невідомих джерел та запускають зловмисні програми. Наразі це дуже популярний спосіб отримувати гроші з компаній за повернення корпоративної інформації. За останніми даними, середня вартість відновлення після атаки програми-вимагача $84,116.

2. Створення груп безпеки та користувацьких дозволів з певним доступом до корпоративної інформації. Це дозволяє захистити ваші дані від видалення, копіювання чи переміщення невповноваженими особами.

3. Політика паролів. Створіть певні правила для співробітників компанії, відповідно до яких пароль має змінюватися з певною періодичністю. Це дозволить мінімізувати витік конфіденційної інформації за межі вашої інфраструктури та перешкодити зловмисникам збирати паролі ваших співробітників і мати доступ до вашої корпоративної інформації. І безумовна перевага – це можливість увімкнути багатофакторну автентифікацію. Використання цього засобу автентифікації майже не залишає зловмисникам викрасти облікові записи: «зламати» брутфорсом пароль все ще можливо. А ось підробити пароль, що був відправлений на мобільний номер за короткий проміжок часу – не уявляється можливим.

Це лише декілька пунктів, що захищають вашу ІТ інфраструктуру. Перелік їх набагато більший: Intune, Windows Defender ATP, Azure ATP інші. Все залежить від розгорнутої екосистеми та обраного пакету сервісів.
Оформити безкоштовний доступ до Microsoft 365 на 30 днів
Оформити безкоштовний доступ до Microsoft 365 на 30 днів
Адреса
02099, Київ, вул. Бориспільська,11А, оф.219
У вас залишились питання?
Заповніть форму і ми відповімо!
E-mail
info@simpla.com.ua
ТОВ "Сімпла"