Оформити безкоштовний доступ до Microsoft 365 на 30 днів
Необов’язкове поле
Оформити безкоштовний доступ до Microsoft 365 на 30 днів
Необов’язкове поле
Microsoft Planner: рішення для керування проектами
Коли команди стають більшими, а проекти складнішими, з певною ієрархією, строками та відповідальними, дуже складно тримати руку на пульсі виконання задач.
Ви, як керівник, проектний менеджер, витрачаєте багато часу на налагодження процесів постановки та виконання задач. Це треба зробити більш автоматизованим та зрозумілим.
Наразі існує багато онлайн сервісів з контролю виконання задач: Trello, AceProject, Asana тощо. Вони умовно безкоштовні, бо мають платні розширені функції. І є Microsoft Planner - сервіс, за який не потрібно додатково сплачувати, бо він вже є частиною пакетів М365. В чому його переваги?



1. Не потрібно додатково встановлювати чи створювати аккаунти. Все що вам потрібно, лише зайти з обліковим записом Microsoft. Відкрийте Teams, оберіть додатки. І ви вже можете використовувати Planner. Це пара рухів.

2. Ви легко можете інтегрувати сервіси, що вже використовуєте: Outlook, Teams тощо. І всі файли, листування ви одним кліком "підтягуєте" до задачі. Ви можете налаштувати сповіщення на електрону пошту для будь-якої події, ваші колеги автоматично присутні в екосистемі компанії і ви маєте можливість ставити їм задачі без зайвих дій, як-от реєстрація.

3. Робота з різних пристроїв: не має значення де ви знаходитесь, ноутбук чи мобільний пристрій використовується. Додаток легко адаптується під будь-який пристрій, не втрачаючи функціоналу. І, що дуже важливо, всі файли також доступні до перегляду та редагування.

Функцій, переваг - безліч. Microsoft Planner поєднує в собі від дошки канбану до діаграм виконання задач, додає інтуїтивно зрозумілі аналітичні діаграми, щоб ви могли стежити за перебігом проектів.

Microsoft Planner доступний для планів підприємств: Microsoft 365 Business Basic, Microsoft 365 Business Standard, Office 365 E1, Office 365 E3, Office 365 E5, Microsoft 365 Business Premium, Microsoft 365 E3, Microsoft 365 E5.

Ознайомитись детальніше з планами
Оформити безкоштовний доступ до Microsoft 365 на 30 днів
Оформити безкоштовний доступ до Microsoft 365 на 30 днів
Адреса
02099, Київ, вул. Бориспільська,11А, оф.219
У вас залишились питання?
Заповніть форму і ми відповімо!
E-mail
info@simpla.com.ua
ТОВ "Сімпла"