Microsoft 365 для дому
Хмарне сховище, програми для спілкування, створення текстів, листівок чи презентацій потрібні не лише в офісі! Вашим дітям необхідно створити яскраву презентацію з астрономії, ви самі давно хотіли написати книгу, почати вести сімейний бюджет та безліч подібних завдань. Використовуючи безкоштовні програми, ви отримуєте обмежену функціональність і, що дуже важливо, ставите під загрозу конфіденційність ваших даних. Ділитись фотографіями, відео та записами можна лише за власним бажанням, а не тому, що так хоче ваш постачальник послуг.

Чи трапляються з вами ситуації, коли потрібно терміново показати документ посадовцю? Ви нервово шукаєте, де ж цей документ знаходиться: пошта, фотографії, завантажені файли ... Тарифні плани Microsoft включають інтелектуальний пошук і забезпечують своєчасний доступ до даних.

Не варто обмежуватись провідними технологіями тільки на роботі. Для домашнього використання також є рішення, які спростять ваше цифрове життя і збережуть найкращі спогади. Корпорація Майкрософт пропонує 2 тарифні плани для домашнього використання: Персональний та Сімейний.

Тарифний план Microsoft 365 Personal призначений для 1 користувача з максимумом 5 пристроїв, підключених до облікового запису.

Безперечною перевагою є обсяг хмарного сховища: 1 ТБ для ваших даних у хмарі OneDrive. OneDrive доступний як у веб-версії, так і десктопній. Ви можете встановити програму та використовувати її як звичайний мережевий диск, що дуже спрощує взаємодію.

Щодо набору офісних програм, то ви отримуєте Word, Excel, PowerPoint, OneNote, а також Access та Publisher у версіях тільки для ПК.

У тариф Microsoft 365 Personal входить поштова скринька Outlook на 50 Гб без реклами та з можливістю захисту від спаму та небезпечних вкладень. Якщо ж у вас є обліковий запис GoDaddy, ви можете створити бізнес пошту і підключити її до Outlook: всі поштові скриньки в одному місці дозволять вам не втратити інформацію.

Для спілкування з рідними та близькими, до плану входить Skype.
Тарифний план Microsoft 365 Personal підходить для користувачів, які не хочуть обмежуватись одним пристроєм і мати доступ до сервісів з будь-якого місця.

Ще один тарифний план для домашнього використання, Microsoft 365 Family, який надає ті ж сервіси та програми, що й Microsoft 365 Personal, але для 6 користувачів одночасно. При цьому кожен користувач Microsoft 365 Сімейний має хмарне сховище в 1 ТБ і можливість використовувати до 5 пристроїв зі своїм обліковим записом Майкрософт.

Microsoft 365 Сімейний це в 6 разів більше хмарного простору і в 6 разів більше пристроїв, що одночасно використовуються.

Крім того, Microsoft 365 Сімейний пропонує скористатися Microsoft Family Safety. Цей сервіс дозволяє встановити час користування іграми, пристроями, Інтернетом. Ви можете налаштувати фільтри для пошуку веб-сторінок в Інтернеті, а також оповіщення про місцезнаходження для безпеки ваших рідних та близьких.

Microsoft 365 Сімейний підходить для користувачів, яким потрібно більше хмарного простору для зберігання інформації та можливість спільного використання файлів.

Тарифи Microsoft Персональний та Сімейний для домашнього використання доступні за підпискою на 1 рік. Ця модель відрізняється від одноразового придбання ліцензії тим, що у вас всі оновлення відбуваються автоматично та безкоштовно. Купуючи одноразову ліцензію, оновлення необхідно встановлювати окремо за додаткову вартість. Ключ активації надається в режимі онлайн після продовження передплати.

Що стосується доступу до Інтернету для роботи з файлами, то немає потреби бути в мережі весь час. З'єднання необхідне для інсталяції, входу в обліковий запис, а також роботи з файлами у хмарі, якщо не встановлено десктопну версію OneDrive. Також підключення до Інтернету необхідне для отримання актуальних версій Microsoft 365 та автоматичних оновлень. Якщо ви не робитимете цього принаймні раз на 31 день, програми перейдуть у режим обмеженої функціональності. У цьому режимі можна переглядати та друкувати документи, але неможливо змінювати та створювати їх. Щоб повторно активувати програми, достатньо відновити підключення до Інтернету.

Класичні програми Word, Excel, PowerPoint не потребують підключення до мережі, оскільки вони встановлені на ваших пристроях.

Порівняння тарифів
Microsoft 365 Personal та Family
Увага! Продукти призначені лише для домашнього використання.
Плани Microsoft для домашнього використання це не хмарне сховище. Засоби комунікації, календарі, класичні Word, Excel, PowerPoint, батьківський контроль – це складова Microsoft 365 Personal або Family.

Не обмежуйте себе використанням хмарних сервісів лише на роботі. Зверніться до ТОВ «Сімпла» і ми допоможемо вам вибрати відповідний тариф для ваших щоденних завдань.
Оформити безкоштовний доступ до Microsoft 365 на 30 днів
Оформити безкоштовний доступ до Microsoft 365 на 30 днів
Адреса
02099, Київ, вул. Бориспільська,11А, оф.219
У вас залишились питання?
Заповніть форму і ми відповімо!
E-mail
info@simpla.com.ua
ТОВ "Сімпла"