Оформити безкоштовний доступ до Microsoft 365 на 30 днів
Необов’язкове поле
Оформити безкоштовний доступ до Microsoft 365 на 30 днів
Необов’язкове поле
Переваги Microsoft Enterprise Mobility + Security (EMS) для ІТ-департаментів
Безпека всередині ІТ інфраструктури є одним із найважливіших завдань компанії в цілому. Витоком інформації зараз нікого не здивуєш: слив клієнтських баз, проникнення через периметр ззовні стають все більш поширеними. Як же перешкоджати цьому явищу, враховуючи тенденцію до переведення співробітників на віддалену роботу?
Комплекс технологій Microsoft Enterprise Mobility + Security (EMS) дозволяє забезпечити максимальний рівень захисту вашої інформації. Як же це реалізовано? Комплексом компонентів, які відповідають за безпеку в різних напрямках.

Azure Active Directory дозволяє управляти доступами і обліковими записами користувачів. Репутація даного сервісу найкраща на ринку. Широкі можливості адміністрування роблять Azure Active Directory вкрай популярним сервісом для захисту облікових записів.

Microsoft Intune допомагає керувати кінцевими точками із гарантією безпеки незалежно від пристрою, який використовується кінцевим користувачем. Єдине рішення дозволяє управляти пристроями на різних платформах: iOS, Android, Windows, macOS.

Microsoft Cloud App Security проводить аналітику користувачів, визначаючи нетипову поведінку і дозволяє перешкоджати кібератакам на їх початкових етапах. На ринку брокерів безпечного доступу (CASB), Microsoft Cloud App Security є лідером.
Сервісів, які забезпечують як безпеку даних, так і безпеку ІТ інфраструктури, досить багато. Вони можуть бути придбані як надбудови до поточних планів Мicrosoft 365 Е3, Е5, так і входити в пакети Enterprise Mobility + Security E3 і Enterprise Mobility + Security E5.
Плани EMS Е3 і Е5 - це повний комплекс сервісів Мicrosoft з неперевершеною системою безпеки, яка забезпечує надійний захист всіх конфіденційних даних і дозволяє адміністраторам моніторити будь-які зміни в системі. Налаштування сповіщень, виведення діаграм на екран, ведення логів - все це невід'ємна частина сервісів Enterprise Mobility + Security.

Оформити безкоштовний доступ до Microsoft 365 на 30 днів
Оформити безкоштовний доступ до Microsoft 365 на 30 днів
Адреса
02099, Київ, вул. Бориспільська,11А, оф.219
У вас залишились питання?
Заповніть форму і ми відповімо!
E-mail
info@simpla.com.ua
ТОВ "Сімпла"