Оформити безкоштовний доступ до Microsoft 365 на 30 днів
Необов’язкове поле
Оформити безкоштовний доступ до Microsoft 365 на 30 днів
Необов’язкове поле
Підписка або безстрокова ліцензія програмного забезпечення Microsoft?
Як ми переконалися раніше, програмне забезпечення повинно бути ліцензійним, тому що це: безпека, покращення функціональності, законність. Існує два способи ліцензування: безстрокові ліцензії та модель підписок. У чому ж переваги цих способів ліцензування?
Купуючи безстрокову ліцензію, ви більше не дбаєте про законність свого ПЗ. Однак, що ж робити з іншими питаннями? Такими як оновлення, придбання нових тощо.


Користуючись моделлю підписки (Software by Subscription, SbS), ви отримуєте нові можливості для оптимізації своєї інфраструктури:

1. Підписка передбачає оновлення до наступної версії безкоштовно. У ваших співробітників завжди буде остання версія сервісу або служби. У разі використання безстрокових ліцензій оновлення версії ПЗ - вже за додаткову плату. А ви пам'ятаєте: остання версія ПЗ – це вдосконалений функціонал, що дозволяє вашим співробітникам бути більш продуктивними.

2. Абсолютна гнучкість в кількості робочих місць. У будь-який момент часу ви можете підключити нові підписки для співробітників, що тільки приєдналися до вашої команди, і відключити, якщо у вас є в цьому необхідність. Якщо якийсь сервіс вам вже не потрібен - припинити підписку і не витрачати бюджет - пара кліків.
Використовуючи неліцензійне ПЗ, ви ніколи не зможете підняти роботу своєї компанії на рівень високої продуктивності, бо неліцензійне ПЗ має урізані можливості. Не працюючи продуктивно, ви витрачаєте гроші. Ліцензійне ПЗ – це набагато дешевше.
Оформити безкоштовний доступ до Microsoft 365 на 30 днів
Оформити безкоштовний доступ до Microsoft 365 на 30 днів
Адреса
02099, Київ, вул. Бориспільська,11А, оф.219
У вас залишились питання?
Заповніть форму і ми відповімо!
E-mail
info@simpla.com.ua
ТОВ "Сімпла"