Оформити безкоштовний доступ до Microsoft 365 на 30 днів
Необов’язкове поле
Оформити безкоштовний доступ до Microsoft 365 на 30 днів
Необов’язкове поле
Ризики використання неліцензійного програмного забезпечення Microsoft в Україні
Процент піратського ПЗ в Україні майже 90%. Ніхто не хоче витрачати кошти на ліцензійне ПЗ. Навіщо, коли можна «зламати» і користуватися просто так?
Використання ліцензійного програмного забезпечення гарантує вам технічну підтримку від виробника протягом всього часу дії ліцензії. Окрім цього ліцензування ПЗ надає вам ще ряд переваг, які важко не оцінити.


1. Оновлення системи безпеки. Не треба нехтувати системами безпеки, що йдуть в комплекті з сервісами Microsoft для захисту ваших цифрових активів. Це комплекс програм, таких як ATP Office 365, Windows Defender ATP, Microsoft Cloud App Security тощо. Щорічні втрати через кібератаки становлять понад 1,5 трл. дол. США. Багатьом зловмисникам цікаві ваші корпоративні дані. Ліцензоване ПЗ постійно оновлює свої протоколи безпеки, тому ви зможете бути спокійними за інформацію.

2. Оновлення функціональності. Тисячі спеціалістів розробляють нові інструменти для комфортної роботи, для полегшення виконання задач, для збільшення функціональності. І це дійсно оптимізує вашу роботу та скорочує час на виконання певних дій. Прикладом тому можуть бути MS Project, MS Teams, Power BI тощо. Крім того, ці інструменти з легкістю взаємодіють один з одним, що дозволяє вам економити час.

3. Компанії, що використовують неліцензійне ПЗ, можуть понести кримінальну відповідальність за порушення авторських прав, до яких входить використання ПЗ. Прикладом цього може бути судовий процес між Microsoft та ПАО «Житомиргаз». Остання використовувала в своїй роботі не ліцензійне ПЗ і в результаті винна Microsoft майже 300 тис.грн лише за 14 зафіксованих випадків використання неліцензійного ПЗ.
Використовуючи неліцензійне ПЗ, ви ніколи не зможете підняти роботу своєї компанії на рівень високої продуктивності, бо неліцензійне ПЗ має урізані можливості. Не працюючи продуктивно, ви витрачаєте гроші. Ліцензійне ПЗ – це набагато дешевше.
Оформити безкоштовний доступ до Microsoft 365 на 30 днів
Оформити безкоштовний доступ до Microsoft 365 на 30 днів
Адреса
02099, Київ, вул. Бориспільська,11А, оф.219
У вас залишились питання?
Заповніть форму і ми відповімо!
E-mail
info@simpla.com.ua
ТОВ "Сімпла"