Оформити безкоштовний доступ до Microsoft 365 на 30 днів
Необов’язкове поле
Оформити безкоштовний доступ до Microsoft 365 на 30 днів
Необов’язкове поле
Telegram чи Microsoft Teams для середнього та малого бізнесу
Змішувати особисте життя та роботу не дуже гарна ідея. Залиште простір для особистого життя – обміну повідомленнями, фотографіями, аудіо – телеграму. Для якісної роботи у вас є потужний інструмент...
Змішувати особисте життя та роботу не дуже гарна ідея. Залиште простір для особистого життя – обміну повідомленнями, фотографіями, аудіо – телеграму. Для якісної роботи у вас є потужний інструмент Microsoft Teams. Обидва додатки існують в desktop та мобільній версіях для всіх операційних систем. Для створення облікового запису в Telegram вам необхідний тільки мобільний номер, для створення облікового запису в Microsoft Teams вам потрібний обліковий запис Microsoft. Та набір функцій, що ви отримуєте, суттєво відрізняється.
Наразі Microsoft Teams – флагманський продукт від Microsoft. Це не просто інструмент для комунікації (чат чи дзвінки). Він дозволяє інтегрувати в собі багато додатків та сервісів, що необхідні для вашої роботи: Excel, Word, PowerBI, Planner та багато інших, що можуть бути налаштовані саме під ваші задачі.

Зробити відеоконференцію? Це абсолютно легко і просто! Ви створюєте подію і запрошуєте до 250 користувачів на аудіо-чи відеодзвінок. У вас є можливість увімкнути демонстрацію свого екрану, увімкнути відео, записати зустріч та писати питання у загальний чат зустрічі.
Джерело: www.microsoft.com

Microsoft Teams доступний в складі сервісів Office365 та Microsoft365 як безкоштовний додаток.

Це ті інструменти, які не потрібні в особистому житті, але потрібні в роботі.
Оформити безкоштовний доступ до Microsoft 365 на 30 днів
Оформити безкоштовний доступ до Microsoft 365 на 30 днів
Адреса
02099, Київ, вул. Бориспільська,11А, оф.219
У вас залишились питання?
Заповніть форму і ми відповімо!
E-mail
info@simpla.com.ua
ТОВ "Сімпла"